Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το Σχ. Ετος 2024-25

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το Σχ. Ετος 2024-25

Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής των μαθητών/τριών στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη των Δημόσιων Ημερησίων ΓΕ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-2024, πρόκειται να ελεγχθεί η ορθότητα των στοιχείων που έχουν καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στον έλεγχο των στοιχείων των κηδεμόνων, στην ακριβή ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας και στη διεύθυνση της κατοικίας του/της (οδός, αριθμός, δήμος, ταχυδρομικός κώδικας).

Ιδιαίτερη προσοχή επίσης θα πρέπει να δοθεί στη συμπλήρωση των στοιχείων της Υπεύθυνης Δήλωσης από τον/τη γονέα/κηδεμόνα που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση, καθώς θα πρέπει να συμπληρώσει ακριβώς τα στοιχεία του/της όπως εμφανίζονται στο taxisnet.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω επιστολή που απευθύνεται στους γονείς.

Τις υπεύθυνες δηλώσεις μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω. Πρέπει να τις συμπληρώσετε και να τις προσκομίσετε στο σχολείο – μέχρι 22-04-2023 – με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, ή εναλλακτικά μπορείτε να τις εκδώσετε μέσω gov.gr. Εάν αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε το μήνυμα θα πρέπει να έχει ως θέμα το ονοματεπώνυμο του μαθητή και το τμήμα του. Π.χ. Μακρής Ιωάννης Α1.

Επιστολή:

Υπεύθυνη Δήλωση Α

Υπεύθυνη Δήλωση Β