Γιορτή για το ΟΧΙ

 Γιορτή για το ΟΧΙ


Την Παρασκευή 27-10-2023 και ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμήν των ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα και του Έπους του ’40.

Η γιορτή ξεκίνησε με την καθηλωτική ομιλία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου για το ύψωμα 731 και συνεχίστηκε με τραγούδια από τη σχολική μας χορωδία και ορχήστρα, στην οποία συμμετείχε και ο πρώην διευθυντής του σχολείου κ. Ιωάννης Γιαταγαντζίδης καθώς και απαγγελία ποιημάτων και πεζών κειμένων από μαθητές μας . Ξεχωριστή νότα στη γιορτή έδωσε  επαγγελματικό μουσικό σχήμα  που ερμήνευσε σπάνια  δημοτικά τραγούδια σχετικά με την επέτειο. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Θεοδώρα Καραμανλή, η  Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας κ. Δήμητρα Βατάλη,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Μακεδονομάχων και ο πατήρ Κωνσταντίνος, ιερέας του Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου των Αμπελοκήπων. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, αλλά και στους υπεύθυνους καθηγητές Σεβδαλή Ιωάννα και Γαλατά Αθανάσιο. Πολλές ευχαριστίες  στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αμπελοκήπων για την υποστήριξη που μας παρείχε για την υλοποίηση της εκδήλωσης. 

Ευχή όλων είναι να ξαναοργανωθούν παρόμοιες εορταστικές εκδηλώσεις

 


Leave a Reply