Πρώτη ενημερωτική συνάντηση διδακτικού προσωπικού και κηδεμόνων/γονέων Σχ. Έτους 2023-24

Πρώτη ενημερωτική συνάντηση διδακτικού προσωπικού και κηδεμόνων/γονέων Σχ. Έτους 2023-24


Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, κατόπιν προσκλήσεως από τη Διεύθυνση του σχολείου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τη νέα σχολική χρονιά του διδακτικού προσωπικού και των κηδεμόνων/γονέων των μαθητών στο προαύλιο του σχολείου.

Αρχικά η Διευθύντρια της σχολικής μας μονάδας, η κ. Χρυσή Γουτακόλη, αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της λειτουργίας του σχολείου και ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τους εκπαιδευτικούς ομίλους και τις διδακτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν το τρέχον σχολικό έτος. Έπειτα ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου, κ. Δημήτριος Σταυρούσης, γνωστοποίησε τη συμμετοχή του σχολείου μας σε διεθνές μαθητικό συνέδριο και παρουσίασε στους κηδεμόνες/γονείς όλα τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, η κ. Μαρία Τρυφωνίδου ενημέρωσε τους κηδεμόνες/γονείς των μαθητών της Γ’ Λυκείου για τις επικρατέστερες προτάσεις για την εκδρομή της εν λόγω τάξης, και οι κηδεμόνες/γονείς των υπόλοιπων μαθητών ενημερώθηκαν για τη σχολική πρόοδο των παιδιών τους.

Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας και τους περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση μας που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο.